remote support

Glasvezelproject
Marslanden G fase II

37% Complete37%

11

Aanvragen

47

Dagen te gaan

15%

Voortgang

40%

Ons doel

Waarom glasvezel?

Het bekendste voordeel is dat je de beschikking krijgt over razendsnel internet, maar glasvezel voor bedrijven kent nog meer voordelen. Zakelijk glasvezel is toekomstvast, stabiel, schaalbaar en door het open karakter kunnen meerdere aanbieders hun diensten aanbieden.

Zakelijk glasvezel wordt geleverd met een standaard capaciteit van 1 Gbit/s. Dat wil zeggen dat je beschikt over een enorm groeipad, zowel qua diensten als qua snelheid.
Glasvezel verbindingen zijn symmetrisch. Dat wil zeggen dat de upload snelheid gelijk is aan de download snelheid. Een enorm voordeel met name voor het werken in de cloud.
De diensten die je wilt afnemen over het glasvezel zijn altijd modulair en schaalbaar. Dat wil zeggen dat meerdere diensten geleverd kunnen worden over dezelfde access en dat per dienst aangegeven kan worden wat de capaciteit of snelheid moet worden, eventueel aangevuld met keuzes in de overboeking of SLA. Ook add-ons als Pinnen over IP en Alarm over IP kunnen worden afgenomen.
Zakelijke glasvezel verbindingen zijn stabiel en betrouwbaar en kennen een uptime garantie van 99,9% en hoger. De meeste bedrijven die de overstap naar glasvezel al gemaakt hebben kunnen beamen dat ze zelden of nooit last hebben van storingen of onderbrekingen. Dit heeft enorme voordelen voor je bedrijf. De medewerkers vinden het heerlijk om gebruik te kunnen maken van stabiele verbindingen waar ze op kunnen bouwen en ongehinderd en ongestoord hun werk in hoog tempo kunnen doen.
Glasvezel is ideaal voor bedrijven en instellingen die gebruik maken van de cloud of cloudapplicaties. Dit komt met name door de hoge upload snelheden, die met asymetrische verbindingen niet haalbaar zijn.

Onze provider:
Blue Fiber

Blue Fiber legt dekkende glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen door heel Nederland. Dit betekent dat elke ondernemer binnen het project een gratis glasvezelaansluiting afgemonteerd in het pand kan krijgen. De ondernemer is hiermee klaar voor de toekomst en geniet ongelimiteerd van supersnel internet. Naast de kosteloze aansluiting gelooft Blue Fiber ook dat zakelijk glasvezel niet veel duurder mag zijn dan particulier glasvezel.

Zakelijk water is toch immers ook niet duurder dan particulier water? Daarom introduceren wij in 2017 het aller voordeligste zakelijk glasvezelnetwerk van Nederland. Zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid kan de ondernemer al een abonnement afsluiten vanaf €99,95 per maand. Als Zwols bedrijf vinden wij het fantastisch om ook projecten te kunnen realiseren in onze eigen achtertuin, namelijk op Marslanden G. We zijn zelf gevestigd aan de Eekwal en willen dat de ondernemers in onze eigen gemeente hier het eerst van profiteren. Onze doelstelling is om binnen 3 tot 5 jaar 50 bedrijventerreinen te voorzien van Blue Fiber glasvezel.

Wanneer u kiest voor glasvezel van Blue Fiber profiteert u van een aantal voordelen. De drie belangrijkste hebben wij voor u op een rij gezet.

Persoonlijk advies door onze lokale partners
Of u nu hulp nodig heeft bij het overstappen op glasvezel of graag een passend advies wilt. Onze lokale Blue Fiber partners zijn altijd bij u in de buurt. Wij hebben onze partners nauwkeurig geselecteerd en de ICT-professionals staan altijd voor u klaar.
Altijd online, altijd bereikbaar
Een glasvezelnetwerk is minder storingsgevoelig dan andere netwerken en ons glasvezelnetwerk wordt 24/7 gemonitord, waardoor wij u 99,9% uptime kunnen garanderen.
Kosteloze glasvezelaansluiting
Iedere onderneming, klein of groot, moet kunnen profiteren van razendsnel en betrouwbaar internet. Daarom sluiten wij u graag kosteloos aan op ons glasvezelnetwerk. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden, maar u bent alvast klaar voor de toekomst.

Lees meer

Alle verbindingen met:
• 1 vast IP adres • Mogelijkheid tot pinnen over IP • Mogelijkheid voor alarm over IP • Contracttermijn: 36 maanden
• Opzegtermijn 1 maand • Verbinding 1:5 (vraag naar de prijzen voor 1:1)

Diensten over glasvezel

VoIPOnline werkplekOnline backupIP TelevisieOffice 365Online beveiliging (IP camera)

Wilt u door onze experts ingelicht worden welke diensten mogelijk zijn en waarmee u kunt besparen, neem dan contact met ons op.

Ik wil graag glasvezel voor ons bedrijf